Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


De luftburna


Knarr och gnissel
Talgoxkvitter
genom skogen far

Vårens alla röster
mellan fur och gran

Mitt i skogen
väckt en tidig morgon
av de luftburnas sång

Ser jag solen milt belysa
trädens stammar
än en gång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-30 08:39



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Oxe dricker Redbull.
2024-03-30

    Tidsljus_Timelight
Talgoxen en särdeles speciell oxe!
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP