Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grånande himmel

som om
skogen
håller andan

inför
ett oväntat
ännu okänt
skeende

fjolårslöven
skyndar bort
gömmer sig

himlen grånar
svartnar i väst

så kommer
regnet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-30 13:39



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det förlösande regnet
öppnar dikten för
nyandningen som följer.


2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP