Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets svängar i själens rytm



Själens svängiga självgång,
som sjösatts vid hård sjögång,
där livets lugna bris blåser upp,
och skapar i kroppen en slags osynlig dans,
av en orons rytm.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-30 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP