Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Inre/yttre rum


Stammarna
och träden

anad doft av skog

Vitmossans kullar
det magiska ljuset

drömlik synen löper
över mark och sten

Inget är sig längre likt
och intet saknas

Mellan skogen
och mitt inre rum





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-30 15:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbar avslutning på din fina dikt
bokmärkes
2024-03-31

  KYREUS of Sweden
Så vackert skaldat,
tack bästa Lottie!
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP