Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Kanske utan att ta in allvaret så


Till döds

Du slet dig till döds kanske rent av
utan respekt för ditt liv och din förmåga
där du inte orkade inte
lyssnade in på din kropps signaler… du
stöp formligen…

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-30 18:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så ohyggligt, och så typiskt den värld vi lever i. Vissa offrar sig medan andra roffar sig. Sorglig läsning - och aktuell, tyvärr.
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP