Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En maskros, ingen Förgätmigej

Mattor hänger ut från balkongerna,
Orden ekar från kampsångerna.

I den betong du växt upp i,
Var du så stark,
i en svag infrastruktur.

Du hängde på gatan, redan som barn.
Såg likbilarna köra in och ut från stan.

Hörde mer skott än kyrkklockor,
En glock i skolskåpet,
Just in case.

Men justitia finns inte där för dig,
Du är bara tråkig statistik på TV4.

En maskros,
ingen Förgätmigej.

Sanning eller konsekvens,
När dom ber din kompis att skjuta dig.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-30 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP