Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(hur ofta dör vi?)


den som är


den som är
helt
ensam
kan
varken leva eller dö




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-31 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP