Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big Bang

Times afore
no afore
no time




Fri vers (Fri form) av King Faerin
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-31 23:20



Bookmark and Share


    Askanden
åstadkommer mycket med få ord

obegripligt är det
för den mänskliga hjärnan
som är et barn av tid och rum

motsatsen
ett Evigt universum utan start
är lika obegriplig
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

King Faerin