Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vågor

 

 

Från erfarenheternas hav

rullar minnenas vågor
mot livets strand

våg efter våg

en del
är mjuka och smekande

andra
är hårda med fräsande skum på topparna

om framtidens vågor
vet jag ingenting

men jag vet

att jag inte vill leva
med spegelblank vattenyta

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-04-01 10:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Älskar din dikt,
njuter av rytmen,
tar till mig glädjen,
önskar dig lycka
och välgång
i alla livets skeenden -
`även de dramatiska ....
2024-04-08

  Eva Helene VIP
Så vackert och klokt beskrivet livsval.
2024-04-04

  bittemi VIP
Vågorna är liv! Fin text!
2024-04-02

  Blomma-Stjärna VIP
liv är rörelse; om detta skriver du både bra och tänkvärt!
2024-04-02

  Glitträ VIP
Nej vågor i krus ska vi ha.
Ser mig stilla vågor…
Mvh
Kram
2024-04-02

  BenGust VIP
Alla former av rörelse är liv.
Ja, Vem vill enbart stå still ?

2024-04-01

  Olof Lagerhorn VIP
En insiktsfull bild om våra minnen
och tidens gång; unika men ändå
en del av helheten.
2024-04-01

  överlevaren VIP
Stort djup i dessa ord, bra!

2024-04-01

  Maria Sundelin VIP
Gillar hur du beskriver detta
Kramar
2024-04-01

  Kungskobran VIP
Tids nog blir det stilla, alldeles stilla.
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP