Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blir snurrig i huvudet när jag gör saker på tid eller bara i otid. Otidigheter kan vara vad jag i alla fall kan få höra om mitt sätt att agera och hantera. Men exempelvis bara, när är det egentligen den första april?


Den ljusa idén illustreras med tänd lampa?






Om Erika tänder
sin lampa 01:01
och Freda tänder

sin lampa 00:01,
och vi i
Sverige lagt om

till sommartid natten
till söndag och
den första april

är en måndag,
som idag alltså.
När är det

då den första
april? Jag frågar
mig fenomen stundom.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-04-01 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP