Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borde bemödat mig mera


kunde ha blivit

kunde ha blivit violinist
något annat kom emellan
kunde ha blivit journalist
hårt motstånd kom emellan

ändå har jag kunnat ägna mig att musicera och att skriva
dock inte på yrkesmässig basis




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 16:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Betänkans utskrivna tankar
Jaa vi människor
Kunde ha gjort så
Mycket? Men får
Vara glad över det
goda som ändå
blev gjort och
som för det
mesta aldrig
synts till så
där utåt

2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP