Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid av guld

Det finns en tid
när allt är väl, en tid
som gjord av guld
helt nära intill dig.
Lämna vilsna tankars börda
vila trötta händer fötter
i en tid där allt är nytt.
Sök dig till ro en helig stund
i ett evigt nu.




Fri vers av Svante Källström
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-02 07:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Luk 10:38-42
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Svante Källström
Svante Källström