Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NÖJE MEN INTE SÅ STOR NYTTA


Specialkunskaper

Man kan skaffa sig specialkunskaper genom att läsa på universitet. Frågan är: vad skulle jag med dem till? Kunskap är ingen tung börda att bära. även om jag inte haft så stor nytta av dessa kunskaper




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-02 12:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja en Akademisk skolning
Men sen kan man ju också
ha en akademisk uppfostran
Som bakgrund. Vilket som
väger tyngst? De flesta som
fått både ock. Har det nog
lättast att ta sig fram på
karriärstegen? Men så
många som ändå gjort
sin klassresa från sop
-åkar och städande
Anhöriga! Men fusket
idag oroar! Att få dåligt
utbildade läkare o Ingen
-jörer som ej håller måttet
med katastrofala följder
för samhällets andra med
-borgare.








2024-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP