Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lever ännu

jag är inte död ännu-
jag är trött o svag.
har gått med hjärtinfarkt länge.
gick till vårdcentralen.
hon skickade mig direkt till akuten-
.blev kvar där i 16 dar höger bröst 25 mars.
har legat i sängen sen 8 mars.
går efter väggarna när jag skal på toa.
till hjärtläkare om 3 månader.
inför beslut att åtgärdadom två kärl det är stop i.
han gjorde ballong sprängning på 1.
jag var för svagkvinna uppe på fortsätter .
som vanlig att räka hel tiden.
har haft rökelse på sen klokan 7 i morse,
mardrömmen är sanning 15 mars in i hjärtat .
18 mars ballong sprängning i hjärtat ..
21 mars pacemaker kan andas bättre,
25 mars tog prover höger bröst det gjorde ont-.
i morgon till ett nytt ställe 3.4 2024.i halsen skal bli lokalbedövning .
får inte ta blodförtunande medicin.
.vad blir nästa överaskning mina ben o armar är jätte smala.
skriver när jag orkar av birgitta2-4 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-02 14:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tänker på dig och sänder dig krafter genom etern. KRAM - Monika
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP