Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skönhet bleknar och förgår

En gång var jag smal som du,
vältränad och snygg.
Ett tomt, vackert skal men nu
har jag blivit trygg.

Då var midjan smal på mig
och min mage platt.
Jag såg ut precis som dig,
av kroppshets besatt.

Men livsresan sätter spår
utan undantag.
Skönhet bleknar och förgår
alltid någon dag.

En gång var jag muskulös,
inte lika slapp.
Huden är nu mer porös
och fri från makeup.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-02 16:34



Bookmark and Share


  Koppartråd
"Ett tomt, vackert skal men nu
har jag blivit trygg."
Vilken bra mening det här. Resonerade som en orkester hos mig. Jag tror att alldeles för många är rädda för att åldras, men mycket gott i livet behöver ju tid att mogna - som gott, åldrat vin.
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP