Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


där jag är


ur soffan
reser jag mig
går fotograferande
ut på altanen
mina fotspår
leder rakt ut
från vårt hus
in i aprilvädrets
nyfallna tösnö
den som ändå
skulle komma
på tanken att
följa i mina fotspår
går med säkerhet
vilse
jag lägger ut foton
på nätet från
där jag är nu




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-02 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP