Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka för ljus



Det finns en lycka
Att finna
Att finna lyckan må vara att lyckas
Så roligt det skulle vara
Att få vara lycklig
Att finna sig bekymmersfri

Jag tittar och jag ser ,varje himmel ,varje måne och de stjärnor
som visar sig
Finns där för mig
Att iaktta
Och sedan finna dig

Solen är även den min vän den lyser den värmer ger klarheten
Till dagen
Till dagens slut
Så är det med ljuset
Låt det vara mörker låt det vara ljust

Vi hittar snart dit

Till närvaro av ljus

Lyckans brus
Berusa dig nu




Fri vers av Cyrus_Oleksij
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-04-02 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cyrus_Oleksij