Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 167 "Om konsten att få någon att le"

Han hade
mycket svårt
att få henne att le

Det fanns bara ett
sätt han kunde
göra för att få henne att
dra på smilbanden

Det var att under hennes
nakna fötter
massera henne
med sitt kortvuxna
skägg

@ Christer Johansson 2024-04-02




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-02 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP