Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturnedskärning

På kulturen skall vi skära ner
den behövs ej mer
vårt arv skall bort
snabbt och fort

Vi behöver pengarna till vårt försvar!
men vad har vi då kvar
att försvara
snälla säg mig bara




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-03 12:15



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Och vår miljö
skall också dö
Bara den som är rik
skall ha tillgång till sjö...
2024-04-04

  Koloristen
Är all kultur som skall skäras ner "vår"?

Är vårt försvar idag "vårt"?
2024-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP