Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


NÅGOT OM DET KÄNDA OKÄNDA

UFO OCH "NATURVÄSEN"

"UFO" och utomjordiska varelser existerar utan något som helst tvivel för åtskilliga, så även för undertecknad. Jag är välbekant med flera farkoster och har besökt dessa många gånger, så jag har föga negativt att säga om De Grå och andra. Har även mött väldigt små humanoider på någon centimeter i en miniatyrfarkost och andra mer sällsynt sedda entiteter. Det finns mer i Verkligheten än de flesta kan föreställa sig, och tyvärr kan man tillverka det mesta så om det önskas en enhörning eller vad du nu kan tänka fram, så föreligger det inga större problem med att ordna detta.

Det görs tyvärr bluffar där en ande kan förvända synen och spela upp ett scenario där personen utsätts för kirurgiska övergrepp eller något annat negativt. Man kan även täcka över sanningen genom att ersätta ett kraschat UFO med exempelvis en väderballong och därmed dumförklara alla vilka tror på utomjordiska varelser och UFO. Ett roligt sätt är att utomjordiska existenser och naturväsen medvetet har en taktik där de gör så konstiga saker att vid återberättandet så blir den, vilken av en händelse mötte dessa, osäker på att berätta då det verkar för konstigt.

De flesta väsen använder sig av inre krafter eller yttre formade vapen, som "trollskott" och annat till skydd. Jag har själv fått detta mot mig och det tar bort närminnet av att kunna återfinna den exakta platsen de vill skydda, eller om de känner att de behöver fly. Nu är jag för stark för att påverkas av dessa, så jag vet exakt och kan som synes berätta. Sannolikheten att de visar sig öppet av misstag är ganska liten, men det händer fortfarande att man snubblar på dem i ett obevakat ögonblick. Då kunskapsnivån idag är så otroligt låg så blir chocken över dessa väsen och varelser ofta så stor att de flesta svimmar av rädsla vid möten med naturväsen eller utomjordiskt liv. Samarbeten mellan andra "väsen" och utomjordingar är självklar då vi ofta är mycket nära släkt med varandra.

ANDAR OCH "ANDRA SIDAN"

Det finns tusentals fall över hela världen vilka beskriver "andekontakter" i olika former. Jag har själv stått på båda sidorna av dessa och tro mig när jag säger att jag skriver aldrig något jag inte vet är sant. Alla kontakter sker av någon anledning. I de positiva fallen är kontakten menad att hjälpa en reinkarnerad att jogga minnet och vakna till insikt. I mer negativa fall kan det vara menat att skrämma och ge uppmärksamhet till falskt bevis på en "ondska" som i ett "bullerspöke" eller "demon" vilket då ska leda mottagarna genom media till fållan hos fiendens lögner med bevisad existens av en farlighet vilken allmänheten då behöver skyddas från genom fienden själva...

Något förenklat måste här denna sammanslagning av skenbart olika upplevelser bli förklarad, men att se är inte att veta vad man ser. Att söka kontakt med en reinkarnerad genom att flytta saker eller skrämmas för att personen ska vakna till liv från sin slummer sker väldigt ofta. Givetvis rapporteras bara en liten bråkdel då de naturligtvis är rädda för hån eller att hamna inom psykiatrin.

REINKARNATION

De flesta är inte återfödda och det finns inga "tusentals återfödelser" för någon varelse. Den som haft flest reinkarnationer ligger runt tjugo gånger och detta naturligtvis aldrig i något slags djur eller dylikt. Det är oss ganska kostsamt att forma en varelse med en reinkarnation, det låter sig inte göras utan besvär och har flera inblandade med lång förberedande planering gällande blodslinjernas rättigheter och sedan att undvika en upptäckt av det som sker så fienden inte kan agera mot. I praktiken är varje reinkarnation en slags stöld av det unga barnet runt fem års ålder då kroppen är tillräckligt stor för att innefatta den återfödde vuxnas önd och barnets personlighet och dess kropp offras till förmån för en äldre släkting i ätteled att överta dess liv. Det måste fås ett tillstånd från barnet om att dela kroppen. När jag var ett sådant barn själv så var jag inte alls road och förstod då givetvis inte vad jag medgav till att ske.

NÅGRA SLUTORD

Det tillverkas ofta falsarium till att enkelt kunna "avslöjas" och därmed bevisa att inget andeliv finns, att inga väsen finns, inga sädesfältscirklar, inga UFO, ingen verklig magi, osv. Det är svårt att tro att någon är så blåst, men samma taktik fungerar alltid mot de naiva och grunden till detta ligger i att de lurade bara följer narrativet, dvs kontrollen de ger bort över deras liv genom vad de lurats till att lita på; en auktoritet i vetenskapens allra senaste utbytbara rön, media och TV, regeringar, "i de som vet, de som vi valt bland oss själva"... Det är tragiskt. Sikta istället högre och skaffa ett eget liv.

Mänskligheten härstammar från Gudarna och är det segrande väsen och varelse vilket samäger denna värld. Det enda vilket skiljer oss och vår kapacitet från andra väsen och varelser är vår hotade kunskap och kraft, vilken har borttagits från många och därmed gjort dessa till försvarslösa mot fienden. Vi måste återta vår rätta plats i Verkligheten.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2024-04-04 22:39Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP