Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukresa sjukhus kola halsen

i går till samma sjukhus .
som jag kolar brösten.
kom till sjukhuset höll p å-
tappa andan när jag klev ur taxin.
fick sätta mig min dotter fick .
hämta en rullstol fick åka i. ända till jag åkte hem.
det var så komiskt började skratta orkade inte gå.
till röntgen stack in en spruta i halsen kolade mina köttlar.
dom är helt svullna svar nästa onsdag få se vad dom hittar.
sen åkte hem fick åka till porten bredvid .
orkade inte fick nästa anfall.
varit på vårdcentralen där jag bor.
skall få svar på tisdag om mitt bröst till sjukhus igen
på onsdag till hjärtläkareskall kola hjärtat o min kompis pacemakern
sover 2.3 timmar per natt grannen väcker mig hela tiden.
sen den hemska röken o rökelsen hela nätterna.
sitter o sover måste ha näspray för at inte kvävas-
jag klarade att gå ut i köket för en stund sen jag vill bara ramla fram o till baka
har ingen styrka i kroppen. kram till er alla av birgitta 4.4 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-04 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP