Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i ärlighetens nakna sal


Nakenhet är inte ett enkelt liv,
svår att bära,
tyngd av andras tyckande,
blir till tung börda

Vår väg
blir lätt enkelriktad,
vi föds , lever och dör,
inrutade av tidens tickande

Ständigt en känsla av otillräcklighet,
att inte duga,
dolda bakom kravens fikonlöv,
som kejsarens nya kläder,
görs vi till någons hopplösa

Vem är modig nog att stå i sanningens ljus
och våga träda in i ärlighetens sal?






Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-04-04 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP