Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två blyertspennor



en för att radera mitt liv, en för att skriva mitt liv

suddgummit är klart

allt står kvar

det står

you’re fucked Page

och kan du verkligen inte sätta mer kvalitet

själv-upptagen är jag inte jag bara finner…

inte mycket utbyte med folk

alla är *väldigt* anonyma

men jag kan relatera till ditt liv

kan du relatera till mitt

kan jag fråga vem som helst

och just nu önskar jag till psyk

men kommer inte dit förstås

i regel om man vill får man inte, om man inte vill får man

så vadå ska jag publicera det här inatt

prosapoesi är det väl

klockan är cirka 22.00

och jag bara önskar

att somna in till himmeln




Fri vers (Prosapoesi) av Page Goldenboy VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-04 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP