Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Twice Tripped on Amanita Muscaria (chapter III)

 

 


Allright so it was advertised Ole Högberg Flugsvampen och Människan

 

At the local library

 

There was a separate stand

 

And there it stood

 

I had no intention eating flugsvamp before I saw this

 

or should I say I read this

 

I read great parts of the book including how it was used in spiritual practice

 

(my head is zooming)

 

So Siberia they used it to trekk in the deeeep snow, and drank their piss

 

The muscarine gave them energy

 

And my first Amanita Muscaria trip I experienced the same thing

 

I felt att jag kunde springa 100 m på 10 sekunder

 

Så …nån slags dopningsmedel vore det… om man tänker på hur Siberien använde det också

 

Och jag kommer ihåg ’’ att lyfta min arm krävdes noll energi ’’

 

Jag vill inte vara drog-tryckare en sådan har jag aldrig träffat för den delen men delar med lite av these trips

 

drog-tryckare finns inte det är bara nåt man lär sig i skolan eller läser i en bok

 

sex-tryck är en annan sak

 

och inte relaterat till sex, men och att vakna kändes som att man hade vaknat från en extra skön sömn

 

jag vill avsluta kapitlet där och sätta en varning

 

2004 var det lagligt, jag vet ej om det är det längre, att konsumera Amanita Muscaria, men detta, som alla hallucinogens, kan ’’öppna oönskade dörrar’’

 

det mer eller mindre hände med mig… more to come chapter 4 anyone?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Page Goldenboy VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-05 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP