Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgondaggens på en växt.

 

Morgondaggens mjuka kyss,
på en växt som i solen visst.
Droppar glittrar som små juveler,
i gryningens första, varma strålar.

Bladen bär på nattens dröm,
om en värld i grönskande skön.
Och varje blad och varje gren,
berättar om livets ständiga scen.

Så låt oss vandra genom trädgårdsland,
med naturens skönhet i vår hand.
Och tacka för varje morgonstund,
som ger oss liv och gör oss sund.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-05 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP