Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ljuvliga underbara utlagda kragar


Vår sommar

Vår sommar ljuvlig helt fantastisk; på sådd av skörd som
blommandes faunan i
farstun pallarna där ängar glänsande lyser
…som i skimmer barnkammaren…

svepande med konsekvensernas orubblighet utbredda
som med underbara smak lökar isatta och
Som sätt potatis för att läggas i jorden

*Hur inte denna sommar att bli i utlagda
kragar som blomster med sina rötter som
sina fötter?
Längtar, där kragarna är gratis.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-06 16:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om tiden vi är på väg att gå tillmötes.
2024-04-08

    Lena Söderkvist VIP
Egen täppa nära det vilda, det är verkligen inte dumt. Förstår din längtan.
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP