Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren lockar med förnyelse



Topp är less under vårens knoppning,
snödroppar känner av stressens toppning.
Bäst att klä sig ordentligt,
kylan gör oss skakiga, faktiskt.

Längtan efter sol och värme,
vi är inpackade i huttrande kärleksvärme.
Drömmen om att kliva ur vårt kärleksnäste,
något vi kväver,
i väntan på vårens bäste.

Vårens lugna , ytliga takt,
väntar vi på spirandet i all dess prakt.
Kliver gärna ur huttrande kroppar,
in i skapelsen,
förnyelsen - en ny tid som lockar.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-06 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP