Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hjälp fastnar vi



Knäna skakar vid åsynen av berget
som jag aldrig vågat bestiga
Tankarna rusar som skottspolar
i ett flipperspel som fått spinn

Kroppen låser sig i frysläge
omgivningen försvinner med ett knäpp
Alla varningslampor blinkar frenetiskt
den blinda fläcken är blind

"Hur mår du?" frågar en trevlig dam
Hon tar min arm och leder mig över gatan
Jag ser tillbaka över vägen
"Det gick väl bra?" frågar den trevliga damen

Utan hjälp , inget liv , där fastnar vi
Att vara ensam är inte att vara stark
vi behöver vägledning




Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-06 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP