Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


måla

 

 

eget verk växer

 

grön katt i

ord om kvällen

 

med rummens tystnad

som högljudd väntan

 

i kvällens ljusa

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-06 20:43



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Ah! Nu förstår jag! Det är den blå hästen på stafflit som ropar på mig!
2024-04-07

  Gunwale VIP
Det mesta kan påverka det mesta …på oväntade sätt och när som helst …
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP