Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryter tron

Tänk som jag trodde på dig,
Och alla livsval och allt.

Tänk som jag trodde,
Att du mitt bästa visste.

Jag går in i min maskin,
Utan kristendom eller
Kall från Jesus ton.

Jag reser mig upp,
Gör min debut.

Tar mig samman,
Och hittar min egna,
Väg ut.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-06 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP