Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller ”känna livet i sig” (Madicken). Fick orden Hjärtats, Existera och Barndom av Katinka. Fyller på med 18 ord och av dessa levereras strax tre till Cikoria blå. Med i leken är även Respons, Chan, TrollTörnTrappan samt liktenelegi.


Finnas till (stafett)


Hjärtats flykt mot okänd trakt
när barndomens gåssträck drar förbi!
Vilken syn, vilken frihet, vilken prakt -
i den känslan existerar vi!




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-04-06 22:21



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Fantastiskt fint! Tycker också mycket om rubriken.
2024-04-10

  Respons VIP
Starka vårkänslor i den här dikten. Det är något magiskt med gåssträck!
2024-04-09

    Lena Söderkvist VIP
En vacker och hisnande fullträff.
2024-04-07

  Cikoria Blå VIP
Bra dikt!
2024-04-07

  TrollTörnTrappan VIP
Gässen återvänder hem, medan barnets fantasi flyger iväg.... Gamlingens sympati återvänder - till den tid som flytt.... Fascinationen står alltjämt i centrum. Finfint!!

2024-04-07

  lodjuret/seglare VIP
Texten sitt givna bokmärke fått,
någon av damerna väntar smått,
hon har tålamod samt tid,
att vänta på gott är ett id,
det visar att hon ej har brått...
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP