Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingarna



Vad som korsar våra vägar

Som två vikta pappersflygplan i varandra

I två unika kast bli ett, skrapar vi vingarna tillsammans




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-04-06 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP