Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåtelse


Att förlåta är gudomligt

Att förlåta är gudomligtDet är kanske är därför jag har så svårt att förlåta
Jag är ju ingen gudomlighet.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 10:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa sannerligen
Så lätt det är att
Fastna i djävlig-
hetens väntan
på andras ur-
säkter som
alltför säll
-an infaller?


2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP