Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens tankar om livet

 

 

För den som saknar segel

finns ingen gynnsam vind

som för båten till önskat mål

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2024-04-08 09:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Då kan man inte slå sig till ro
utan måste jobba xtra för
att skapa förutsättningar.
Inget kommer av sig självt.
2024-04-13

  Susen VIP
Ibland får man lov att hugga i om det ska bli något gjort
2024-04-11

  Eva Helene VIP
Kloka tankar, väl sammanfattade.
2024-04-10

  Anya VIP
Joo, även med trasiga segel går det lite dåligt....men det går.
2024-04-09

  Glitträ VIP
Då finns vingarna att ta till hopp om att inte brutna.
Du får till fin symbolik.
2024-04-09

  Respons VIP
Så sant som det är skrivet!
2024-04-09

  överlevaren VIP
Jobbig resa…när det inte är förspänt med hållbar kompass!
2024-04-08

  Blomma-Stjärna VIP
segel och vind, ja - de hör ihop som vilja och gynnsamma omständigheter, tolkar jag!
utan segel, blir det årtag för årtag...
2024-04-08

  Mats Edin VIP
Sant som det är skrivet
2024-04-08

  Kungskobran VIP
Symboliken i din dikt tolkar jag att om viljan och energin saknas så blir det ingenting.
Brist på kunskap likaså.
2024-04-08

  Öknens Ros VIP
Hoppas det finns åror eller motor i båten så man når önskat mål.
2024-04-08

  Kungskobran VIP
Det gäller att hitta alternativ

Man får segla på riggen
men det går långsamt
bättre starta motorn


2024-04-08

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, vind och segel är som två sidor
av samma sak.
2024-04-08

  Magdalena Eriksson VIP
mirakeltider
2024-04-08

  ULJO
Fint
2024-04-08

  Maria Sundelin VIP
Då blir det till att ro
Kramar
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP