Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAR INTE KOMMI IN PÅ BLOGGEN.

INTE PÅ FACKBOOK.
FÅR BYTA LÖSEN ORD VARJE DAG.
LUFTEN GÅR UR MIG.
ORKAR GÅ RUNT FIXA TE.
FICK VÄRME MATT I MICRON.
MIN SON MÅSTE FÅ LEVA SITT EGET LIV.
JAG VET STANAR HJÄTAT SÄTTER PACEMÄKER -
I GÅNG DET MEN GILAR INTE ATT SVIMMA.
I MORGON TILL SJUKUSET FÅR VETA,
VAD DET ÄR FÖR KNÄI I MIIT HÖRA BRÖST.
MIN KATT VÄGAR SOVA HOS MIG SEN JAG .
KOMFRÅ SJUKHUSET HON GILAR INTE,
MITT EXTRA HJÄRTA ÄR NÅT RUNT SOM .
TRYCKET UT.HÄLSNINGAR BIRGITTA




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP