Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROR NI JAG KAN ALT.

jag fick min pacemaker.
för 16 dar sen först 2 gånger .
in i mitt hjärta andra gången ,
-ballong sprängning,
hade 3 stopp i hjärtat,
vem tror ni att jag är . tror ni att jag klarar det,
som ingen ana kan. det är andningen kroppen-
orkar inte sover inte har inte get upp hoppet ännu..
alt är som en ond dröm-ambulans mellan sjukhusen
när jag kände kraften försvinna .
jag är bara jag just nu.
vem ger mig hoppet åter min facke book mi blogg-
ingenting fungerar igen.
hon röker lika mycket ovanför rökelser på nätterna.
väcker mig flera gånger om nåt måste förändras.

skriver när datan fungera ro orken fin 8.4 20254 birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP