Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar åt orden



Orken tryter att sitta kraftlös,
fångar minuterna,
ser dem långsamt försvinna.

Vara närvarande , smått ikonisk,
kräv inte mycket av mig,
när orden tryter.

Molnet från fjärrvärmeverket påminner om verksamhet,
ger mig värme.
Duvan på räcket visar sitt sällskap,
påminner om ensamhet.

Att fånga dagen är en uppgift i sig,
Att se vardagens aktivitet , det värmer.
Att ha sällskapet på räcket , det räcker.
Att nu skriva , när orden får vingar , det gläder.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-09 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP