Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter Eviga Värden



Fattig i anden , som väcker själens frid,
Betydande värden , men saknar mening.

Fattig i anden , ett rop utan ljud,
Omständigheterna , de har sin betydelse.

Fattig i anden , en längtan efter den Evige,
Släkt och vänner , ja, de har stor betydelse.

Längtan efter eviga värden , av evighetsbetydelse,
Nog är det dagens bön.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-10 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP