Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt fjäll i trance och frihet


Staccato ramsor

in i ett annat tillstånd.

Fjällripan undkom.

Cirkulerar nu i trance

kring kalfjällets vithetszon.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-11 10:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det vilar ett lugn i din fina text.
2024-04-15

  Elinor Sörensson VIP
Det vildas vackra stillhet.
2024-04-13

  Susen VIP
Orden skapar himmelskt vackra bilder. Och stillhet. Vackert!
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP