Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Svensk eller Albansk - eller Trafficing

 

 

Kan inget annat att göra än att skriva om flickan som hotas med att skickas ut ur Sverige. Något som många redan har reagerat mot och med all rätt. Men nu blir det än värre om man får säga så och det också med all rätt. 

Lisa är född i Sverige och har bott i Sverige och är idag redan 9 år gammal. Så då borde det väl råda samförstånd i och om hennes liv. Hon är såpass gammal att hon själv vet vad som är bäst för henne, men än så ung att hon inte kan bo ensam. Men se hon har faktiskt någon som bryr sig om henne och vill ta hand om henne som sitt eget barn och detta i Sverige. Men se detta anses inte vara normalt att man bryr sig om en människa som man har haft längre kontakt med i sitt liv. Och detta utmanar myndigheternas personal på alla sätt. Det tar med andra ord udden av dem som vill leka rövare bland alla paragrafer och lagar som finns att nå. 

Det skulle vara en sak om flickan som hotas att utvisas från Sverige. Faktiskt hade kommit hit med sina föräldrar och att föräldrarna hade visat intresse för flickan. Men se hon är född i Sverige och har svensk identitet. Hon har säkerligen mängder av svenska vänner och kamrater genom skolan och sin boende ort. Och då man framför dessa fakta. Då brukar hela samhället Sverige gå samman och protestera för att rätt ska bli rätt. Men se det är inte någon som kallas för invandrare utan en flicka som ses varandes som svensk från födseln. En tjej som inte har något ont med sig och som inte kan hävda sig mot myndighetspersonerna i Sverige. 

Så vad ska man säga - jo, att det är skam och vanära i landet Sverige. Undrar om det skulle hjälpa Lisa att slänga på sig en dok. 

Men varför skriver jag om detta då det ändå finns många som redan har gjort allting som sig bör för att hjälpa flickan i hennes situation. För inte tror jag att det jag skriver hjälper i fallet. 

Jo, det har visst dykt upp en man i Albanien som påstår sig vara flickans pappa och på så sätt gör sig märkvärdig. Att han har kontaktat en journalist i Albanien. Frågan blir bara - VAD? Hur kan en man ett tu tre påstå sig vara en far till ett barn. Och detta efter att inte ens ha brytt sig om att söka upp barnet - strax efter hennes födelse. För flickan har varit i Sverige så länge så frågan blir. Varför dyker en okänd man upp för att vilja ha flickan. Är det för att verkligen ta hand om flickan som sitt eget barn eller för att utnyttja henne i olika saker. Exempelvis att ta flickan till Albanien och kräva av svenska staten en massa pengar för att ta hand om flickan. Eller är det så illa att det är en äcklig pedofil som vill utnyttja flickan på andra sätt. Eller är det en äcklig hallick som vill tjäna pengar på flickan. Eller kan det vara något annat - för det står definitivt inte rätt till. Om någon efter 9 års tid börjar intressera sig för ett barn som denne aldrig ens har haft kontakt med i livet. 

Personligen hoppas jag att flickan får stanna i Sverige. För har man haft förmåga till att låta gängkriminella som mördar i parti och minut. Stanna kvar i Sverige och detta med olika argument såsom att de gängkriminella skulle annars råka illa ut i sina hemländer. Då kan man väl ta hand om ett värnlöst barn som med all sannorlikhet känner sina vårdnadshavare i Sverige såsom sina föräldrar. 

Eller är det bara människor som hävdar sin rätt till att komma till Sverige och oftast pga ekonomiska orsaker som de från fattiga länder. Är det bara dessa som ska få bo och leva i ett land som utåt ännu vill se ut som Folkhemmet. 

Tänk på att den 9 åriga flickans vårdnadshavare i Sverige vill adoptera henne och därtill har arbetat och arbetar i Sverige med andra ord också har betalat och betalar skatt till statskassan. Så myndighetspersoner som vill få ut flickan. De gör inte det för flickans skull eller för att skydda svenska intressen. Utan de gör det i syftet för att visa hur duktiga de är som myndighetspersoner. Själv vill jag säga om dessa i olika myndigheter. Att de är rätt duktiga på att vara bortskämda 3 åringar. 

Jag röstar på att låta flickan vara kvar i Sverige. 

 

 

 
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-11 15:59Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP