Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fylla

 

 

liv innanför

i

färger väntande

 

under det osynliga

med

tålamod penslar

nattens stjärnhimmel

 

i minnet av

 

din andning

vår resa

 

bort




Fri vers av in effigie VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-12 02:30



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Dubbeltydig rubrik,
men dubbelt upp
med känslor
- tydligen -
hos diktens
duala aktörer.
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP