Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det märkliga med filmen 'Casino Royale' med D. C. är att han vinner en grå bil i ett pokerparti. Sådant kan hända den bäste. Senare i filmen drabbas D. C. av ett gift. Han tar sig då till bilen och i handskfacket finns då en hjärtstartare...


Ett stycke (politiskt formbar?) lera





Jonatan ville ha en bit lera.
Han gick på dagis och fick nöja sig med 'Okej då'.
Den formbara sorten, som fanns just för dagen.

Senare fick han sig något till livs
och liksom de andra barnen låg han för middagsvila
på en sådan där hoprullbar och några centimeter tjock

träningsmatta för (blivande?)
elitgymnaster. Han hade sin framtid 'utstakad' redan
vid fem års ålder. Där ser en vad livet har en att bjuda.



(Om bilden. Som är tagen mitt i Karlstad. Skarpa ögon
kan här tyckas skönja någon som nyss befann sig under
bron och nu sitter stilla i sin kajak och funderar över livets
möjligheter. Är det för sent för ett besök på restaurang?
Är de två? Jo, men där är ju figuren i svart med en gul
kajak. Kanske en som håller på ett fotbollslag i Solna?)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-04-16 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP