Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet förblev tyst *



Havet förblev tyst
Medan vågorna

de vävde de vävde
de vävde

Försiktigt
den där lilla formen

som var
Ömtålig underbara
sårbara

Skratten som gav
kärleken till
varenda steg du
gav

de fyllde
en måne i bakgrunden
av varje hemlighet

när du sa upp dig
din rättighet att
älska

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-12 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP