Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En på skoj om små marginaler osv


( Hår i mål )



Först ett inlägg

I skon en kick

Ett tåstrå

Eller en hårnick

Styrde den in

Stråna blev hårda en kort stund ialla fall

Det vette råttan i colonge, sa han

Eller fimpduvan, sa ja


Men armarna på publiken då ?

Jo, de reste sig




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-12 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP