Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems knarklangare är du pojken?

Vems knarklangare är du pojken?
Kan inte se det på min märke kläder!?

Låt oss erkänna, svarade barnen, att civilkurage är en scen som är en del av den svenska grundlagen, och han tittar frågande på mig om jag är dum eller med dåliga avsikter?

- Åh, vad menar du älskling?


- Nej, jag frågade bara för att det gör ont,


Jag fördömer inte barn och jag kräver inte civilkurage hos förbipasserande för att avleda uppmärksamheten och fokusera på något annat som nu, till exempel: med könsbytet hos tonåringar politiker upphätsar med...
Jag läste bara att finns dråger som är relaterade till zombie, och att Gretas följe har tagit sådana kanske är det är en skröna, 

Jag lyssnade på delad statspremiärministerns tal, på min tid när jag var barn fanns det inga sådana problem och om någon betedde sig illa, hotade de honom med utrotning av testiklarna och skickade honom i fängelse på livstid så att han skulle buga sig som små flickor efter tvål för den sexuella charmen från interncellen kamarater.

***

https://tv.aftonbladet.se/video/368560/ulf-kristersson-haller-tal-pa-sverigemoetet

* Man ser att han förvaltar sin position i partiet och att han rekapitulerar bara genom retorik, från förtruppen, men i praktiken kommer Sverige ändå att förbli ett land utan ledare, bara ett gäng likställda kriminella, genom en företagsledning t.o.m. det futtiga kungahuset där inte en enda viskning. Vad företag och utbildning handlar om!

 Det är ett totalt tabu! som folk inte ens vet och när de får reda på det kommer det att vara för sent, sa en röst från polisen till sin flickvän på söndagar tillbringade tillsammans.

Tack grabben, jag förstår att du tillhör den självgjorda generationen bra son till en polis .

Ulf Tal vill inte veta vem som är kungen av arrangemanget, han säger bara att det finns andra företag som kapats av den spanska maffian från tredjeländer, som dominerar i alla sektorer i Sverige under expeiment,
ja, 

Detta är en fälla för att slösa tid och få alla politiska skurkar att äga sina herrgårdar och villor i Dubai och andra länder medan politikerna sammanfattar köerna för att visa att de konkurrerar som sagans räddare.

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-04-12 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP