Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart närhet

Samma svarta närhet.
Som klädde av mig min osäkerhet.
Samma svarta närhet.
Som såg mig med havets blick.
Samma svarta närhet.
Som förgyllde min natt.
Samma svarta närhet.
Som vann mitt hjärta.
Samma svarta närhet.
Som jag kom att älska.
Samma svarta närhet.
Som är borta i nattens dimma.
Samma svarta närhet.
Som jag så innerligt saknar.
Samma svarta närhet.
Som alltid kommer få bli just svart.
Samma svarta närhet.
Som jag fortfarande har känslor för.
Samma svarta närhet.
Som jag önskar fler nätter var som dessa.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-12 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP