Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UTSIKT FRÅN EN BALKONG.


Vårvintermorgon

träden är kala
Ortvikens skorstenar puffar ut rök
en röd lampa lyser på Södra bergets radiomast
på berget ligger snön kvar

Solen lyser på Skönsmons kyrka
en enda bil rör sig på Sundsvallsbron

på den inglasade balkongen står krukor i rad
Små gröna skott syns i den största krukan

I soffan ligger en bok av susanne Brögger
Det här är en bra läsplats




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-13 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP