Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och frihet i Sverige måste vara allas vilja!

Jag blev tillsagd att korrigera en lösning på slutet, för jag kan inte säga (på min tid, när jag var barn) med exempel och jämförelser och den innovativa anteckningen. Tyvärr, jag har inget sätt att svara någon som verkar vara en media diktatur över poeter.se som kommer från de som bor i Spanien och driver en inflytelserik kampanj i en 3-generations reklamsekt som ökar desperationen och orienteringen hos unga svenskar som är kvar i landet, ingjuter i dem en orientering mot droger och snabba rikedomar och därmed rättfärdiga lyxen av nya generationer som tog över stafettpinnen på svenska emigrantinvesterare. poeter.se-portalen är en skattkammare av indoktrinering, även om de antar att den gör det i Kristi namn så kallas det fortfarande för en desperations- och påverkanskampanj.
De svenska barn som ropar på hjälp i varje gathörn har viadukterat, om vi bara vill uppmärksamma dem.
Den vulgära dikten fäst vid tapeten prettiarare. Dikten på kylskåpet säger mycket om detta.
Personifiering bör dominera litteraturen så att vi kommer ihåg den förfatarens namn och ortens ord.
Om jag måste jämföra då och nu skulle jag säga att:

Sanning och frihet i Sverige måste vara allas vilja!




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-13 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP