Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Pussel. Av lovalie. Är en vän någon som älskar att tala med mig, träffas och umgås. Eller är den vän med mig för att inte vara helt som ensam här i livet?


Kommentar på en text (2790) bara ord






Ett sökande efter en bit sladd,
utan vilken en apparat
bara är en bit utan funktion.

Likt en bil utan drivmedel,
en boll utan fot, en resa utan mål,
en sejdel utan vätska och ett liv utan äventyr.

Som en text utan läsare
eller ett liv
utan en livskamrat.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-14 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP