Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"EPISODEN"


Tidsuppfattning

När jag sommarjobbade en gång för länge sedan kallade chefen min anställning för "episoden "
för mig som var ung var detta en förolämpning. Två månader var en halv evighet. För chefen som var medelålders var det en mycket begränsad tidsrymd.
För en äldre människa går tiden fort som regel. Däremot inte för en tonåring.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-14 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP